TURBLISS CLASSIC

Turvenaamio helmiäisellä

Puhdistaa, remineralisoiva, palauttaa ja tasoittaa ihoa.

28,00 

Tuotteen kuvaus

Puhdistava, remineralisoiva ja uudistava kasvonaamio, jossa on puhdasta bioaktiivista turvetta, helmijauhetta ja orgaanista kauneusrikkiä. Edistää hyaluronihapon ja kollageenin tuotantoa kirkastamalla ihoa. 100% luonnollinen. Turblissin turvenaamio helmijäisellä  sisältämä helmijauhe on tuote, jolla on pienin olemassa oleva mikropartikkeli. Aito helmijauhe on ihon paras kalsiumin lähde, nuorentaa, tasoittaa, poistaa toksiineja ja säätelee melaniinin tuotantoa. MSM-rikki on mukana ihokudosten, hiusten, kynsien ja ruston uudistumisprosesseissa, stimuloi kollageenituotantoa ja auttaa muita aktiivisia aineosia imeytymään paremmin. Terapeuttinen turve kuorii, puhdistaa, stimuloi luonnollisen hyaluronihapon tuotantoa, on vuorovaikutuksessa ihosolujen kanssa yksilöllisesti ja palauttaa, hoitaa, tasoittaa ja saa ihon tuottamaan oikean määrän yhdisteitä sitä varten.

Käyttöohje

Levitä naamio tasaisesti kostealle iholle, vältä silmänympärysihoa. Anna tuotteen vaikuttaa 10 min. Herkällä iholla 5 min. Vältä naamion kuivumista iholla, kostuta naamio hellävaraisesti kostein sormin tai turvevedellä.  Poista naamio kostealla pyyhkeellä tai huuhtele haalealla vedellä. Mikroverenkierto paranee, lievä punoitus on normaalia ja se poistuu. Käytä 1-3 kertaa viikossa.

INCI

Peat, dimethyl sulfone, pearl powder, phenoxyethanol (and) ethylhexylgrycerin, sodium benzonate (and) potassium sorbate (and) aqua, citric acid

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turvenaamio helmiäisellä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *