TURBLISS CLASSIC

Misellimaito

Puhdistaa kasvot epäpuhtauksista, palauttaa ihon  normaalin pH, kosteuttaa, poistaa vedenkestävän meikin ja silmämeikin

Koko

100ml

14,90 

Tuotteen kuvaus

Misellimaito on luonnollinen ja hellävarainen puhdistustuote, joka pohjautuu puhtaan suoveden ja saponiinien yhdistelmään. Poistaa tehokkaasti myös vedenkestävän meikin sekä kasvoilta että silmistä. Innovatiivisen valkoisen miselliveden tärkein ainesosa on virolainen suovesi, joka on erinomainen ihon pH:n tasapainottaja. Viinirypäle- ja manteliöljy poistavat iholta lian, ylimääräisen rasvan ja epäpuhtaudet sitä kuivattamatta, jättäen ihon täydellisen puhtaaksi. Intialaisesta pyökistä uutettu glyseriini sitoo iholle tarpeellista kosteutta ja varmistaa pitkäkestoisen kosteutuksen sekä ihon pehmeyden ja kimmoisuuden säilymisen. Saippuamarjakasveista valmistetut saponiinit takaavat tuotteelle erinomaiset puhdistavat ja likaa sitovat ominaisuudet.  Tuotetta voi käyttää myös kevyenä kosteuttavana emulsiona voiteen sijasta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle. Ei sisällä palmuöljypohjaisia ainesosia. GMO-vapaa. 100% luonnollinen vegaaninen tuote.

Käyttöohje

Tuotetta käytetään kaatamalla vähän misellivettä vanulapulle ja pyyhkimällä sillä sekä kasvot että silmät lian ja meikin poistamiseksi.  Tuotetta voi käyttää myös kevyenä kosteuttavana emulsiona voiteen sijasta.

INCI

peat water, glycerine, prunus amygdalus dulcis oil, sucrose laurate, aqua, vitis vinifera seed oil, fragrance, quillaja saponaria extract, sodium benzoate, xanthan gum

2 arviota tuotteelle Misellimaito

  1. Hannele

    Iho tuntuu puhdistetulta ja raikkaalta käytön jälkeen. Koostumus tosi maitomainen ja kevyt tuoksu.

  2. Sini L

    Hyvin meikin puhdistava misellimaito. Ei ärsytä tai kuivata, mieto tuoksu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *