TURBLISS CLASSIC

Maaginen Marjaöljy

Maaginen marjaöljy on todellinen kauneus- ja terveyssekoitus syväkosteutusta, virkistystä ja silotusta tarvitsevalle iholle. 

Koko

10ml

26,00 

Tuotteen kuvaus

Lakansiemenöljy sisältää runsaasti Omega 3 ja Omega 6 -rasvahappoja, solukalvoja, vahvistavia kasviteroleja, UV-säteiltä suojaavia karotenoideja sekä runsaasti E- ja A-vitamiineja. Ehkäisee solujen ennenaikaista ikääntymistä, muuttaa ihon hohtavaksi ja palauttaa elinvoimaisuuden. Öljysekoituksessa yhdistyy huipputiivistetty arktisten marjojen nuorentava teho ja päiväntasaajalla kasvavan ja loputtomassa auringonpaisteessa kasvavan kaktuksen elävöittävä voima. Ihanteellinen rasvahappojen yhdistelmä takaa iholle perusteellisen kosteutuksen. Korkea E-vitamiinipitoisuus suojaa ihoa ryppyjen synnyltä ja kosteuden menetykseltä. Antioksidantteja täynnä oleva karpalonsiemenöljy suojaa herkkää vaaleaa ihoa auringon vahingolliselta vaikutukselta ja ehkäisee pigmenttiläiskien syntyä.

Käyttöohje

Käytä puhtaalla ja kosteilla kasvoilla aamuin illoin, hiero hellävaraisesti, kunnes tuote on täysin imeytynyt. Soveltuu käytettäväksi myös huulen- ja silmänympärysiholla. Kevyesti säväyttävä.

INCI

Prunus armeniaca Seed Oil, Rubus chamaemorus Seed Oil, Oxycoccus palustris, Opuntia ficus-indica Seed Oil, Helianthus annuus Seed Oil (and) Rosmarinus officinalis Leaf Extract.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maaginen Marjaöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *