TURBLISS KLAAR

Syväpuhdistava kasvonaamio nuorelle iholle

Toimii tehokkaana aknen vastaisena hoitona, entsyymikuorintana, palauttaa ihon normaalin toiminnan, nopeuttaa aineenvaihduntaa,  imeytyy syvälle ihoon.

Koko

60ml, 180ml

10,90 20,90 

Poista

Tuotteen kuvaus

Puhdas mikronisoitu balneologinen turve, jonka ainesosina on bioaktiivista humiinihappoa, fulvohappoa, hymatomelaanihappoa, samoin anorgaanisia kivennäisaineita, lipidejä, aminohappoja, entsyymejä, hivenaineita, mikroelemettejä, fytoravinteita ja rikkiä. Bioaktiiviset yhdisteet imeytyvät syvälle ihoon, poistavat ihon epäpuhtauksia, palauttavat ihon normaalin toiminnan. Toimii tehokkaana aknen vastaisena hoitona ja entsyymikuorijana. Nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa, virkistää ja elävöittää ihoa. Tehokas ja hellävarainen luonnollinen tuote nuorelle iholle. 100 % lisäaineeton. 100 % luonnolli

Käyttöohje

Levitä naamio tasaisesti kostealle iholle, vältä silmänympärysihoa. Anna tuotteen vaikuttaa 10 min. Herkällä iholla 5 min. Vältä naamion kuivumista iholla, kostuta naamio hellävaraisesti kostein sormin tai turvevedellä.  Poista naamio kostealla pyyhkeellä tai huuhtele haalealla vedellä. Mikroverenkierto paranee, lievä punoitus on normaalia ja se poistuu. Käytä 1-3 kertaa viikossa.

INCI

Balneological Peat

1 arvio tuotteelle KLAAR Syväpuhdistava Kasvonaamio Nuorelle Iholle

  1. Carmen

    13v pojan ensimmäinen ihonhoito tuote, yksinkertainen, kuulemma purkki on hienon näköinen. Vielä en tiedä, kuinka tehokas tuote, mutta tähän mennessään, hyvin sujunut käyttö.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *