TARJOUS

ILMAINEN Bioaktiivinen kasvonaamio kaikille ihotyypeille 20ml

1 tuote per talous!

Valitse kassalla toimitustavaksi ILMAINEN kirje !

  • Nopeuttaa aineenvaihduntaa
  • elävöittää ihoa
  • palauttaa ihon elastisuuden ja normaalin toiminnan
  • ehkäisee ryppyjä
  • lievittää aknea ja psoriaasia.

0,00 

17 varastossa

Koska verkkokaupassa ei tuotteita pysty testaamaan haluamme tarjota mahdollisuuden kokeilla tuotetta.

Plussana tietenkin myös se että säästetään luontoa! Jokainen pystyy varmasti samaistumaan, että olet tilannut ihonhoito tuotteen, joka on kuitenkin jäänyt käyttämättä. Tämä naamio on tuotevalikoiman yksi suosituimpia ja antaa ehkä parhaan käsityksen tuotevalikoiman naamioista. Jotta saat käsityksen siitä, kuinka ihmeellinen on luonnollinen turve, se täytyy kokea omalla iholla. Ihosi tuntee sen heti!

0 €

Tuotteen kuvaus

Puhdas mikronisoitu balneologinen turve, jonka ainesosina on bioaktiivista humiinihappoa, fulvohappoa, hymatomelaanihappoa, samoin anorgaanisia kivennäisaineita, lipidejä, aminohappoja, entsyymejä, hivenaineita, mikroelemettejä, fytoravinteita ja rikkiä. Bioaktiiviset yhdisteet imeytyvät syvälle ihoon, poistavat ihon epäpuhtauksia, palauttavat ihon normaalin toiminnan. Toimii tehokkaana aknen vastaisena hoitona ja entsyymikuorijana. Nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa, virkistää ja elävöittää ihoa. Tehokas ja hellävarainen luonnollinen tuote iholle. 100 % lisäaineeton. 100 % luonnollinen. 

Käyttöohje

Levitä naamio tasaisesti kostealle iholle, vältä silmänympärysihoa. Anna tuotteen vaikuttaa 10 min. Herkällä iholla 5 min. Vältä naamion kuivumista iholla, kostuta naamio hellävaraisesti kostein sormin tai turvevedellä.  Poista naamio kostealla pyyhkeellä tai huuhtele haalealla vedellä. Mikroverenkierto paranee, lievä punoitus on normaalia ja se poistuu. Käytä 1-3 kertaa viikossa.

INCI

Balneological Peat.