TURBLISS GOLD

Bioaktiivinen turvenaamio sisältää 24K kultaa

Toimii tehokkaana ryppyjen vastaisena hoitona, auttaa vaalentamaan pigmenttiläiskiä, hoitaa ongelmallista ihoa, lievittää aknea ja psoriaasia, vähentää allergian oireita ja antaa iholle kauniin hehkun. Nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa, virkistää ja elävöittää ihoa.

Koko

60ml, 180ml

19,90 40,90 

Poista

Tuotteen kuvaus

Tasoittaa jo olemassa olevia ryppyjä ja säännöllisesti käytettynä ennaltaehkäisee uusien ryppyjen syntyä. Hidastaa ikään liittyvää kollageenin vähenemisprosessia ihossa. Kultaionit nopeuttavat ihosolujen aineenvaihduntaa ja vähentävät kosteuden poistumista ihosta. Kulta vähentää ihon alttiutta tulehduksille ja allergioille auttaen siten ihokudosten kuntoutumista. Lisää elastiinin tuotantoa fibroblasteissa, jonka avulla iho säilyttää elastisuutensa ja vahvuutensa. Bioaktiiviset turveyhdisteet ja humiinit imeytyvät syvälle ihoon, palauttavat ihosolujen normaalin toiminnan.  Todistettu vaikutus. 100% lisäaineeton. 100% luonnollinen.

Käyttöohje

Levitä naamio tasaisesti kostealle iholle, vältä silmänympärysihoa. Anna tuotteen vaikuttaa 10 min. Herkällä iholla 5 min. Vältä naamion kuivumista iholla, kostuta naamio hellävaraisesti kostein sormin tai turvevedellä.  Poista naamio kostealla pyyhkeellä tai huuhtele haalealla vedellä. Mikroverenkierto paranee, lievä punoitus on normaalia ja se poistuu. Käytä 1-3 kertaa viikossa.  

INCI

Peat, Gold

1 arvio tuotteelle Bioaktiivinen Turvenaamio Sisältää 24K Kultaa

  1. Riitta

    Ihan kun jumppaa kasvoille. Vaikutuksen tuntee kyllä kasvoilla ja näkee. Purkkikin on tosi nätti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *