TURBLISS CLASSIC

Bioaktiivinen kuoriva naamio vartalolle

Nopeuttaa aineenvaihduntaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti

Koko

250ml

22,00 

Tuotteen kuvaus

Bioaktiiviset humusaineet nopeuttavat aineenvaihduntaa ja poistavat kudoksista kuona-aineita ja nesteitä. Naamio parantaa koko kehon verenkiertoa ja mikroverenkiertoa. Näillä hajotetaan ihonalaisia rasvasoluja. Samanaikaisesti ihoon imeytyy luonnollisesti helposti sitoutuvia vaikuttavia aineita, jotka säätelevät ihosolujen toimintaa ja palauttavat ihon normaalin toiminnan. Merisuola poistaa kuolleita ihosoluja mekaanisesti. Iho muuttuu pehmeäksi ja sen sävy tasoittuu.

Käyttöohje

Levitä naamio kostealle iholle ja anna tuotteen vaikuttaa 10-20min tai hiero ihoa kostealla naamiolla  1-3 minuuttia.  Halutessasi voit peittää naamion joka tehostaa vaikutusta.  Tuotteen kuivumista iholle tulee välttää. Tuotetta tulisi kosteuttaa iholla joko suihkuttamalla vedellä tai turvevedellä.  Mikroverenkierron nopeutumisesta johtuva lievä punoitus on normaalia ja väistyy nopeasti. Sopii käytettäväksi myös saunassa. Käytä 1-2 kertaa viikossa.

INCI

Peat*, Peat Water, Quartz Beads*, Sea Salt, Aqua (and) Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bioaktiivinen Kuoriva Naamio Vartalolle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *