TURBLISS CLASSIC

Bioaktiivinen kasvonaamio miehille

Rauhoittaa ärtynyttä ihoa, syväpuhistaa, tasapainottaa, kosteuttaa. Raikastaa ja tasoittaa ryppyjä.

12,00 

Tuotteen kuvaus

Sopii käyttämiseksi parranajon jälkeen tai tavallisen kasvojen hoitokäsittelyn aikana. Humiini- ja fulvohapot nopeuttavat solujen uusiutumista ja tehostavat ihon normaalia toimintaa. Bioaktiiviset humiiniaineet imeytyvät syvälle kudoksiin ja tasapainottavat talineritystä, sekä ihon pintakuivuutta.

Naamio parantaa kollageenin tuottoa iholla, auttaen taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Teepuu syväpuhdista ja nopeuttaa haavojen ja marraskesin paranemista. Piparminttu raikastaa ja elävöittää ihoa. Sopii kaikille ihontyypeille.

Käyttöohje

Levitä naamio tasaisesti kostealle iholle, vältä silmänympärysihoa. Anna tuotteen vaikuttaa 10 min. Herkällä iholla 5 min. Vältä naamion kuivumista iholla, kostuta naamio hellävaraisesti kostein sormin tai turvevedellä.  Poista naamio kostealla pyyhkeellä tai huuhtele haalealla vedellä. Mikroverenkierto paranee, lievä punoitus on normaalia ja se poistuu. Käytä 1-3 kertaa viikossa.

INCI

Balneological peat, Tea Tree distillate, Peppermint distillate, Citric Acid, Aqua (and) Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin

1 arvio tuotteelle Bioaktiivinen Kasvonaamio Miehille

  1. Stella

    Käytän tätä tuotetta itse, vaikka miehille onkin tarkoitettu, mutta hyvin virkistävä kasvoille.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *