TURBLISS CLASSIC

CLASSIC Bioaktiivinen kasvonaamio kaikille ihotyypeille

Nopeuttaa aineenvaihduntaa, elävöittää ihoa, palauttaa elastisuuden ja normaalin toiminnan, ehkäisee ryppyjä, lievittää aknea ja psoriaasia.

Koko

20ml, 60ml, 180ml

4,50 20,90 

Poista

Tuotteen kuvaus

Puhdas mikronisoitu balneologinen turve, jonka ainesosina on bioaktiivista humiinihappoa, fulvohappoa, hymatomelaanihappoa, samoin anorgaanisia kivennäisaineita, lipidejä, aminohappoja, entsyymejä, hivenaineita, mikroelemettejä, fytoravinteita ja rikkiä. Bioaktiiviset yhdisteet imeytyvät syvälle ihoon, poistavat ihon epäpuhtauksia, palauttavat ihon normaalin toiminnan. Toimii tehokkaana aknen vastaisena hoitona ja entsyymikuorijana. Nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa, virkistää ja elävöittää ihoa. Tehokas ja hellävarainen luonnollinen tuote nuorelle iholle. 100 % lisäaineeton. 100 % luonnollinen. 

Käyttöohje

Levitä naamio tasaisesti kostealle iholle, vältä silmänympärysihoa. Anna tuotteen vaikuttaa 10 min. Herkällä iholla 5 min. Vältä naamion kuivumista iholla, kostuta naamio hellävaraisesti kostein sormin tai turvevedellä.  Poista naamio kostealla pyyhkeellä tai huuhtele haalealla vedellä. Mikroverenkierto paranee, lievä punoitus on normaalia ja se poistuu. Käytä 1-3 kertaa viikossa.

INCI

Balneological Peat.

5 arviota tuotteelle Bioaktiivinen Kasvonaamio Kaikille Ihotyypeille

 1. Nanna U

  Levittyy iholle mukavasti ja koostumus on paksuhko, väri oli yllättävä. Kasvot olivat kyllä todella pehmeät! Mahdollisesti ostan vielä jatkossa.
  Ensimmäisellä kerralla, en laittanut tarpeeksi paksua kerrosta, joten silloin ei toiminut vissiin oikein, eli sit pitää laittaa paksu kerros.

 2. Siiri S.

  Olen allerginen tosi monille jutuille ihonhoidossa, mutta koska tässä vain yksi ainesosa niin pystyn käyttämään. Kivaa uus tuttavuus siis tämä

 3. Nina

  Naamio on hajusteeton, kovasti plussaa siitä!

 4. Maria

  Tämä naamio sisältää vaan turvetta ei mitään muuta siis, hyvin toimii kuitenkin.

 5. Liisbet

  Iho oli ihanan pehmeä naamion jälkeen 😊

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *