Palauttava ja raikastava naamio jaloille

Ainutlaatuinen Palauttava ja Raikastava Naamio Jaloille

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Turbliss-tuoteperhe on saanut uuden tuotteen – Palauttava ja virkistävän turvenaamio jaloille

*Palauttava ja virkistävän turvenaamio jaloille, joka sisältää Viron parantavaa turvetta, magnesiumia, mentolia ja eukalyptusta, auttaa palauttamaan jalkojen verenkierron, vähentää  kramppeja, pehmentää ihoa ja antaa pitkäkestoisen mentolin tuoksun.

Jalkojen palauttava ja virkistävä turvenaamio on ainutlaatuinen huminiirikkaan terapeuttisen turpeen ja elintärkeän mineraali magnesiumin yhdistelmä. Terapeuttinen turve puhdistaa ihon syvästi, hapan pH hohkakivijauheella toimii tehokkaana kuorintana, humusaineet parantavat verenkiertoa, lievittävät iho- ja nivelongelmia, kosteuttavat ja auttavat vaikuttavia aineita imeytymään. Magnesium on tärkeä koko keholle vahvistamalla immuunijärjestelmää, vähentämällä kipua, jännitystä ja kramppeja jaloissa. Magnesium imeytyy erityisen hyvin juuri  ihon läpi. Mentoli ja lääketieteellinen eukalyptus , tarjoavat vahvan viilennyksen, rentoutuksen, miellyttävän kihelmöinnin ja pitkäkestoisen raikkauden. MSM eli ihoystävällinen rikki, osallistuu kudosten elvytys prosessiin ja varmistaa ihon hyvinvoinnin. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti jaloilla työskenteleville ja paljon seisoville. Tuote on saanut innoitusta myös pitkistä lentomatkoista, jotka tiivistävät jalan verenkiertoa ja voivat aiheuttaa epämukavaa turvotusta. Tuote on 100% luonnollinen. Naamion mukana tulee 1 pari sukkia , jotka ovat monikäyttöiset.